Bahan Bahan Sayur Kimcam Goreng
1 paket kimcam
½ batang lobak merah | dihiris
3 ulas bawang putih |dicicnag halus
1 biji bawang besar | dihiris halus
10 ekor udang | dibersihkan
5 biji cili padi
2 sudu besar sos tiram
Garam dan gula secukup rasa
3 sudu besar minyak masak
Cara Masak Sayur Kimcam Goreng
1. Panaskan minyak dan tumiskan bawang putih dan bawang besar hingga wangi.
2. Kemudian masukkan udang. Kacau hingga separuh masak.
3. Seterusnya masukkan sos tiram, lobak merah dan juga sedikit air.
4. Masukkan kimcam. Gaul hingga sebati. Elakkan dari memasak kimcam terlalu lama kerana sayur ini akan menjadi layu.
5.Perasakan dengan gula dan garam secukup rasa. Sedia untuk dinikmati.
Selamat mencuba.